dimecres, 30 d’octubre del 2019

DESCOBRIM L’APARELL DIGESTIU



L’últim cap de setmana d’octubre comença molt tranquil, aprofitem per fer algunes compres mentre passegem pel barri ja que fa molt bon temps.
A Les Casetes, continuem treballant amb els nois i noies les diferents funcions del nostre cos i com cuidar-lo. En concret, ens endinsem en l’aparell digestiu. Per tal d’aprendre com funciona, expliquem a partir d’un dibuix com està composat i les seves funcions bàsiques. Després, es posen els nois i noies en grups i debaten entre ells diverses formes de tenir cura d’aquest aparell. Escriuen els consells en post-its i ho enganxen a la pissarra posant en comú quines són les formes de fomentar una millor digestió i quins aliments són beneficiosos per aconseguir-ho.
















S’extreuen moltes idees, gràcies també a la xerrada que es va fer el dilluns anterior per part de la Rosa, germana d’un dels companys, el Juan. Els nois i noies recorden moltes de les indicacions que va donar, i aprofitem per recordar els consells que la Rosa ens va oferir. Ens ho passem molt bé i com sempre, aprenem molt tots junts!   
·