dimecres, 16 d’octubre del 2019

COMENCEM UN NOU CENTRE D’INTERÈS



L’octubre ha començat amb la presentació d’un nou centre d’interès. Estarem els dos propers mesos treballant la salut (alimentació, higiene i exercici) i el cos humà amb els nois i les noies de Les Casetes. Entre setmana es faran algunes activitats, però serà els caps de setmana quan hi farem més èmfasi.
En aquesta línia, el dissabte treballem amb les noies que estan a la llar les etapes de la vida, començant a introduir el tema a partir de les seves pròpies experiències i records de l’evolució que han anat sorgint durant els anys, tant a nivell físic com mental, i quines son les cures que han de tenir en funció del pas del temps. Ens ho passem d’allò més bé explicant anècdotes de la infantesa i l’adolescència!



El diumenge, aprofitant que ja som més persones a Les Casetes, fem una activitat més centrada en el cos humà. Dibuixem la silueta d’una persona amb la intenció de treballar l’esquema corporal, i amb post-its els nois i les noies han d’anar col·locant aquelles parts del cos que mencionem. Es molt divertit, aprenem moltes coses sobre el nostre cos i com cuidar-lo!