dimarts, 5 de novembre del 2019

PONT DE TOTS SANTS



Els nois i noies de Les Casetes tenen tres dies de festa, i els aprofitem descansant i fent activitats. Com arriba la Castanyada, el Marcel·lí, germà d’un dels companys, en Jordi, compra per tots i totes uns panellets boníssims, que gaudim després de dinar! Ens encanten, i estan molt agraïts.






Per no fallar amb les tradicions d’aquesta data senyalada, comprem unes quantes castanyes i uns moniatos i els preparem tots junts. A Les Casetes, ens agrada molt menjar i qualsevol excusa és bona!    











Tal i com hem fet els altres caps de setmana, seguim amb el centre d’interès sobre salut. Aquest cop, toca informar-nos i aprendre envers el sistema nerviós i el cervell.  Per tal d’entendre-ho, utilitzem dos vídeos on s’explica detalladament i amb molts exemples les funcions que realitzen. Un cop l’acabem, xerrem el que acabem d’aprendre entre tots, per tal de polir la informació rebuda, i després fem una pluja d’idees sobre com cuidar el cervell: quins aliments menjar, com exercitar-lo... Els nois i noies es queden molt fascinats amb la importància i les funcions del cervell!





Alhora, s’aproxima la celebració a una discoteca pel Halloween, per això ens posem mans a la obra amb les disfresses que tots i cadascun d’ells portaran. Aquest any, decidim ambientar-nos d’acord amb el centre d’interès, per això pensem que podria ser molt divertit disfressar-nos de bròquils. Ens ho passem súper bé, ja que ens agrada molt fer manualitats i més quan són per un esdeveniment tant desitjat!