dimarts, 3 de maig del 2016

LA FIRA D’ABRIL


Ha començat el cap de setmana plovent però aquí a Le Casetes sabem capejar el temporal.
Quan va sortir el sol vam aprofitar per anar a comprar els ingredients per fer una crema de maduixots per menjar-nos-la per la nit. La recepta és ben senzilla:

- Galetes Digestive.  
- Maduixes
- Sucre i mantega
- Vinagre
- Iogurt de vainilla.
- Llet condensada.

Primer fem la base de galeta tot esmicolant-la i afegint-li una mica de mantega (prèviament escalfada al micro). Quan ho tens mesclat o poses al fons del got com a base. Ho deixem a la nevera un parell d’hores.

En segon lloc mescles les maduixes amb el iogurt i es bat. A l’acabar hi afegeixes una mica de llet condensada.
Finalment, moments abans de servir posem la crema de iogurt dins del got on hi ha la base de galeta.
(Quan trossegem les maduixes els hi posem sucre i vinagre per treure l’acidesa)







...i després d’un dissabte plujós i una ramitxó constant va venir un diumenge assolellat. Ja se sap a l’abril aigües mil.
Aprofitem i anem a la Fira d’Abril per passar el dia. Allà veiem diferents casetes de menjar, espectacles i fires varies.  Pel camí ens deixen tastar unes patates braves i comprem unes flors típiques d’aquest folklore que les noies es posen al cap. L’ambient de la fira és molt festiu, familiar i agradable. Els temps passa volant mentre escoltem música i fem fotos. Fins i tot fem una partida de Bingo gratuïta a una paradeta. Tot i no guanyar res ens ho passem molt bé.
Al final ens acabem impregnant de l’ambient festiu, alegre i musical que hi ha al Fòrum.