dimarts, 24 de maig del 2016

CAP DE SETMANA FLOREJAT!!!


Coincidint amb la temporada de floració de les roses, Barcelona organitza el Concurs Internacional de Roses Noves de Barcelona, que té lloc als jardins roserar del Parc de Cervantes. Aquest concurs es va dur a terme la setmana passada, però com que nosaltres ja teníem programada una visita al barri de Gràcia, vam decidir que, aquest cap de setmana, ja que tot el parc estava ple de roses ben maques, aprofitaríem per visitar-lo.


Ens va sortir un dia esplèndid per gaudir del parc!!! Vam passejar pels seus jardins, contemplant tots els tipus de roses que hi havia!! Algunes estaven maquíssimes, i feia molt bona olor!!!



Després d’una bona passejada, vam trobar una zona de picnic en el parc. Vam gaudir d’un bon vermut que tant ens agrada, i per dinar, vam menjar una amanida de llenties ben 
fresqueta!!! En un bon picnic no pot faltar mai una carmanyola!!!





El diumenge, com que estàvem molt cansats, fem un pla més tranquil. Fem un taller de cuina i aprofitem per preparar el sopar d’aquesta nit. Cuinem unes crestes de tonyina i tomàquet!!!
Primer, fem el farcit de les crestes, i el deixem reposar unes quantes hores en la nevera. Després, comencem a preparar les crestes. Les farcim, les donem forma, les pintem... I al forn!!!







Han quedat boníssimes!!!