dimecres, 5 de febrer del 2020

Primer cap de setmana de febrer


Aprofitant que és dissabte ens llevem tranquil·lament i esmorzem gaudint del descans del cap de setmana, deixant de banda l’estrès del dia a dia.
Un cop hem descansat fem les habitacions per deixar-les recollides i netes. Per la tarda aprofitem la pujada de temperatures per donar un volt i per berenar a la terrassa d’un bar.

En arribar a casa posem una mica de música i gaudim plegats jugant a l’oca.




------------
Avui diumenge han pujat les temperatures i decidim sortir a prendre l’aire, de pas fem el vermut i aprofitem els rajos de sol durant el camí. Prenem uns refrescos i uns cacauets i agafem forces per continuar amb el dia.
Foto 7
Per la tarda fem la migdiada i després de berenar fem l’activitat del centre d’interès. Aquesta setmana dintre del tema relacions saludables treballem el concepte i els tipus de família que existeixen. Tanquem l’activitat realitzant l’arbre genealògic de cadascun dels  integrants de les casetes, donant així l’espai a cada persona per poder compartir les seves vivències, records i l’estructura de la seva família.








Per acabar també realitzem l’arbre de les casetes, ja què les famílies van més enllà dels llaços de sang, i són aquelles amb qui convius i et dones suport en els moments bons i dolents.