dilluns, 27 de gener del 2020

L’ÚLTIM CAP DE SETMANA DE GENER



Comencem l’últim cap de setmana de gener amb molta energia. Aquesta setmana ha estat molt dura ja que ha fet molt mal temps i els nois/es necessiten desconnectar de les seves rutines diàries.
Dissabte al matí, fem habitacions i endrecem l’armari ja que per la tarda aprofitarem per fer  una sortida. Anem a visitar les festes majors del barri de Sant Antoni. Passegem per la Fira plena d’atraccions, música i llums. També vam gaudir d’un concert de Rock’n’roll i una exhibició de balls tradicionals. I, finalment, vam veure la Plantada de les Bèsties, que més tard cremarien durant el correfoc.



Diumenge, com fa molt bon temps sortim a fer una volta pel barri per estirar les cames i un vermut.
Durant la tarda, descansem i fem les activitats del centre d’interès. Aquest cap de setmana treballarem l’autoestima i l’autoconcepte, fent dinàmiques. La primera d’elles consisteix en poder parlar de les fortaleses i els aspectes positius de cadascú i com els companys ens perceben. La segona, d’adonar-nos de que ens hem de cuidar a nosaltres mateixos ja que som el tresor més apreciat que tenim.
Els nois gaudeixen molt de l’activitat i s’emocionen ja que, a vegades, la convivència fa que no puguin apreciar totes les virtuts que comparteixen.