dimecres, 13 de novembre del 2019

DISCO HALLOWEEN O LA SISENA COPA.



Un any més ens animem a anar a la discoteca a celebrar Halloween. Ja és tradició anar-hi per aquestes festes i també és tradició fer la disfressa.
Durant el mes d’octubre hem estat treballant el cos humà i com cuidar-lo, i volíem que la disfressa tingués a veure amb el centre d’interès. Una de les coses que hem parlat molt amb els nois i noies és sobre l’alimentació, la bona alimentació. Per això vam decidir que aniríem de bròquils. El cap de setmana passat vam fer les disfresses i durant la setmana, amb pintura vermella, vam tacar-les i simular que era sang. Llestos per fer por! Els nois i noies van decidir que anàvem de bròquils de la mort.
A la discoteca ens ho vam passar molt bé ballant i fent amics. Vam prendre un refresc i ens van invitar a patates. Finalment es van entregar els premis i vam tornar a guanyar: la copa a la millor disfressa creativa 2019. Vam tornar a Les Casetes molt emocionats per la copa, la sisena copa!











Diumenge, planegem un dia més relaxat. Aprofitem que són les festes del Clot i ens apropem per veure la Diada Castellera que han preparat. Fan diversos castells, acompanyats de gralles i timbals que motiven als participants i als espectadors. Es molt bonic de veure! I a més a més, portem unes patates per fer un petit vermut a la plaça.