dimecres, 12 de juny del 2019

SEGONA PASQUA I OCEANIA



Aprofitem el pont de la segona pasqua per recuperar energies descansant i continuar amb el centre d’interès sobre la multiculturalitat. Fem tasques de la llar, sortim a passejar i fem algun taller.
Com comença a fer més bon temps, anem a caminar pel passeig marítim, que als nois i noies de Les Casetes els encanta veure el mar. Ens ho passem d’allò més bé i agraeixen veure el mar, estan molt contents.
També gaudim del nostre barri anant a fer un vermut per la Gran Via, ens demanem begudes fresquetes per acompanyar el sol, i unes patates que combinen genial!



Continuant amb els continents, aquest cap de setmana fem Oceania. Primer el situem i expliquem alguna curiositat, centrant-nos sobretot amb Australia. Perquè els nois i noies puguin saber fets interessants del lloc, els posem un vídeo de “Madrileños por el mundo”, on expliquen experiències pròpies del país, diferències culturals i ensenyen la varietat d’animals que es pot trobar a Australia. Els agrada molt i aprenen bastant del continent.