dijous, 27 de juny del 2019

Coneixem altres cultures



Aquest cap de setmana hem continuant gaudint del jardí per fer els esmorzars . A les casetes l’esmorzar és quelcom molt important i deixem força espai als caps de setmana per esmorzar totes juntes i  parlar del que farem i compartir tots el que es vulgui.  
Seguint amb la dinàmica de setmanes anteriors hem continuat treballant el fil conductor d’aquest mes.  Aquest cap de setmana hem fet un petit recordatori sobre el que es va treballar les setmanes anteriors. Hem posat èmfasis en  recordar la situació geogràfica dels continents, partint d’aquest recordatori i mitjançant una dinàmica hem treballat els moviments migratoris, i els conceptes com el de immigració i emigració i els perquès d’aquests moviments. Els nois i les noies  s’han mostrat molt participatius i han trobat molts exemples dins la seva vida  de persones que ells i elles coneixen que han  migrat d’un lloc a un altre.



A més hem visitat el centre cultural islàmic de Barcelona, on ens hem sentit molt ben acollits i on ens han explicat moltes coses interessants de la cultura islàmica.


Els nois han estat molt agraïts i entusiasmats de l’atenció rebuda.