dimarts, 6 de novembre del 2018

Un cap de setmana creatiu!



Aquest cap de setmana hem aprofitat les llargues pluges per celebrar l’arribada de la tardor i el fred i hem fet un pa de pessic de carbassa.
Al matí vam anar al supermercat a comprar els ingredients que necessitàvem per fer-lo i també vam comprar tres carbasses. El primer que vam fer al començar el taller es buidar les carbasses per dins i ens vam adonar de la quantitat de llavors i varem parlar de si se’ns ocorria alguna cosa què fer amb elles.  Entre tots i totes vam pensar que estaria molt bé secar-les i menjar-nos-les al dia següent. També com que a les Casetes s’aprofita tot, vam decidir que seria una bona idea aprofitar les carbasses (Ja buides) per la decoració de la festa de castanyada/Hallowen. Va ser una tarda on vam gaudir molt de la  cuina tots plegats.
Us deixem aquí la recepta del pa de pessic de carbassa pels més pastissers!
Els ingredients del pa de pessic són aquests:
·         50gr de nous
·         150gr de carbassa
·         4 ous
·         150gr de sucre
·         75gr d'oli de gira-sol
·         150gr de farina
·         1 sobre de llevat químic
·         1 cullerada de postres de canyella
El pas a pas encara és més senzill i és que únicament hem de triturar les nous i la carabassa i finalment barrejar tots els ingredients en l'ordre que apareixen.  I per últim, deixar-lo al forn preescalfat 1 hora a 160ª graus amunt i avall.. Només heu de deixar-ho refredar i llest. Sens dubte, és súper senzill i esta deliciós.
Que el gaudiu tant com nosaltres!
El diumenge ens hem despertat molt contents i contentes, sobretot  amb moltes ganes d’esmorzar el pa de pessic que varem elaborar el dissabte. La realitat és que ha sigut tot un èxit, no ha sobrat ni un bocinet! Estava Boniiiiissiiiim!
Després ens hem posat en marxa a fer la decoració de la Castanyada/Halloween. Hem preparat purpurina, cartolines, tisores, coles i tota la nostra creativitat per fer la millor ambientació. I ara comprovareu que som tots uns artistes!