dimarts, 6 de novembre del 2018

Celebrem la castanyada!



Ja arribat Tot Sants i amb ell, un gran pont del que gaudirem de la barreja de festes com la Castanyada, Halloween... i amb la casa ben adornada, ja ho tenim tot apunt!
Dijous a la tarda, fem una festa per celebrar la festa popular de la Castanyada. Entre tots fem les castanyes al forn i els moniatos i ho berenem, acompanyat de alguns refrescos i com sempre, d’una bona música. Hem passat una bona estona tots, ballant, cantant i recordant com eren les festes de la castanyada de ben petits!







Divendres, tot i que vam menjar forces castanyes, ens van sobrar unes quantes. Aquestes, les hem utilitzat per decorar la casa. Fem una estrella recoberta de castanyes! Ha quedat molt xula! Tots decidim penjar-la a la porta, així tothom que entri per les Casetes pot veure la nostre obra d’art!




Arriba el cap de setmana, i el dissabte toca depilacions. Les noies s’aixequen nervioses, però aprofitem el bon dia que fa, ja que els últims caps de setmana han sigut plujosos, i sortim tots a donar una volta pel Clot. Mentre les noies de Les Casetes es depilen, els altres van a refrescar-se, prenent algun refresc a la plaça del mercat. Per la tarda, passegem pel barri i aprofitem per fer alguna compra.
L’últim dia del llarg pont es presenta mogut, alguns dels nois i noies de la llar marxen amb l’esplai, així que ens espavilem per poder donar una volta pel barri i començar a fer el dinar el més aviat possible. Per compensar el curt tomb, fem un vermut súper esperat, amb doritos, guacamole, galetes, olives...i un boníssim bacallà amb samfaina! Després d’un bon àpat, aprofitem que és diumenge per descansar una estona, i com estem esperant a que tornin els que han marxat de pont, gaudim de la casa fent jocs de taula i pintant-nos les ungles. Ens ho passem d’allò més bé!