dimecres, 28 de novembre del 2018

Últim cap de setmana de novembre.



Comencem l’últim cap de setmana de novembre molt contents. Com tenim temps, esmorzem tranquil·lament i expliquem als nois i noies que farem durant el dissabte. Després de fer les habitacions i aprofitant el bon temps que ha fet, hem anat a passejar pel barri del Clot. Com el tomb ha sigut llarg i els nois s’han portat molt bé, quan tornem a Les Casetes fem un vermut molt merescut!
Avui diumenge ens hem quedat a les cases,  ja que dues de les noies estan malaltones. Al matí hem  fet diferents activitats com: polseres, mandales, lectura o jocs de taula, aquestes han sigut les més aclamades pels nois i les noies. 
A la tarda hem fet un taller de resiliència a partir dels diferents àlbums de fotografies que estan a les Casetes. Els nois i les noies han tingut un espai on explicar-nos diferents moments viscuts, tots s’han mostrat molt col·laboratius i amb ganes d’explicar coses.  A mesura que anava passant la tarda els nois i noies anaven tornant de casa de les seves famílies i cada cop eren més explicant-nos histories.