divendres, 14 de setembre del 2018

Les vacances passen volant!



Un any mes les vacances arriben a les Casetes, un cop acabades fem un balanç de tot allò que hem fet. I hem de dir que, com sempre no hem parat!! Quan no hem estat fora de les Casetes, hem estat dins fent activitats, cuidant l’hort o fent diferents àpats fora de casa celebrant aquest descans.
Aquest estiu no hem parat de fer sortides, hem anat de picnic dues vegades ( un al Parc de la Ciutadella i Turó de la Peira), hem anat dues vegades a la bolera, a la platja de la Nova Icària, també hem anat a refrescar-nos a la piscina de Can Drago. A més a més vam visitar les festes de Gracia i les festes de Sants. També ens va donar temps de visitar una exposició a Caixa fòrum que anava sobre els faraons.
















Els dies que feia molta calor, plovia o simplement volíem descansar, ens quedàvem a casa fent diversos tallers. Com per exemple, vam cuinar el tradicional gaspatxo, vam elaborar bombons de xocolata amb plàtan i vam fer pa artesà.
També vam elaborar uns clauers, vam fer un calendari apuntant tots els aniversaris i un taller de pintura, on ens vam relaxar pintant mandales.







Com és un mes de celebració vam aprofitar per fer diferents àpats fora de casa, vam anar a restaurants, vam esmorzar a cafeteries i berenar al parc.





Ara ja podem començar la feina ben descansats i amb forces energies.