dimecres, 26 de setembre del 2018

LA MERCÈ '18



Un any més arriba el pont de la Mercè, i els nois i noies de Les Casetes es preparen per gaudir de la ciutat en una data tan assenyalada!
Dissabte ha estat el dia més tranquil, hem aprofitat per realitzar unes compres pel barri i donar una volta. Però el diumenge ja ens aixequem amb ganes de gresca, i per això decidim anar a passar el matí al parc de la Ciutadella, aprofitant que encara hi ha temps estiuenc. L’ambient festiu és magnífic, trobem diferents espectacles i paradetes, i ens ho passem d’allò més bé! Per acabar amb el matí, anem a prendre un vermut a prop del parc i així ens refresquem.
A Les Casetes, com bé es sap, ens encanta donar-li molt ús al preciós jardí que tenim, per això tanquem un gran dissabte plantant llavors de tulipes. També busquen entre l’hort si troben verdures que estiguin a punt per ser collides. Els nois gaudeixen amb un espai florit i colorit!
Per mala sort, el dilluns no ens acompanya el temps, doncs fa tota la pinta que plourà. Però això no ens para, i igualment sortim a donar una volta per la rambla Guipúscoa. I com no, la millor manera d’acabar amb un genial pont de tres dies és preparant nosaltres mateixos un vermut, fent petar la xerrada!