dimecres, 25 de juliol del 2018

A mal temps bona cara!



Aquest cap de setmana no ha acompanyat gens el temps i ha estat passat per aigua. I, encara que  ens hem mullat per la pluja no hem deixat de fer plans.
Dissabte, al matí vam estar voltant per el Clot, ja que, les noies havien d’anar a fer depilacions. Arriben les vacances i tothom ha d’estar apunt! Desprès vam estar prenent alguna cosa, però quan es va posar a ploure vam haver de marxar. Per el camí ens va pillar força pluja. La tornada va ser tota una aventura. A la tarda, vam estar netejant habitacions, ordenant... un dissabte amb temps per a tot!
Diumenge, al matí volíem acomiadar-nos de les festes de Poble Sec, però el temps no acompanyava gens ni mica i dissabte ja ens vam mullar prou. No volíem que ens agafés  la pluja, per això, decidim anar a voltar per el barri veí, un bon passeig per la Rambla del Poblenou, on hem gaudir d’un bon vermut.
A la tarda, hem estat jugant a jocs de taula, les noies han estat fent un taller de manicura. Totes volien estar ben guapes per rebre les seves vacances!