dimarts, 5 de juny del 2018

Quin goig de cap de setmana!



Aquest cap de setmana ha sigut força intens, hem fet un munt d’activitats i ens ho hem passat molt bé. A més, aquest cap de setmana l’hem pogut gaudir tots junts.
Dissabte, gràcies a la fundació Adecco i amb la col·laboració de l'Espai Can Mir, hem realitzat unes activitats al jardí de les Casetes. Han vingut aproximadament uns trenta voluntaris a realitzar amb nosaltres aquestes activitats programades.
De bon matí, comencem amb el primer taller, que consisteix en elaborar caixetes amb cartró, per posar dins uns sabons artesanals. En Cèsar, el responsable de l’activitat ens ensenya com fer aquests sabons. Quina bona olor a canyella feien els nostres sabons!























Al acabar aquest taller, ens han convidat a un entrepà i una beguda. Gràcies per aquest esmorzar! En aquesta estona hem pogut conèixer més als voluntaris.
A més, en aquest temps hem pogut fins i tot, aprendre idiomes. Ja que, els voluntaris eren traductors.









Desprès del descans, comencem el taller de jardineria. Hem fet un hort urbà. Utilitzem una capsa de fusta com a base pel nostre hort. Després col·loquem la terra ben humida i trasplantem les nostres verdures. Hem plantat pebrot, ceba, api, bleda i dos tipus d’enciam. Per finalitzar reguem les verdures.









Agraïm molt el tracte que hem rebut per part de la fundació Adecco, per part de l’Espai Can Mir i per els voluntaris. Els nois han quedat encantadíssims amb les activitats, s’ho han passat molt bé i han gaudit molt de la companyia. Ens encantaria que tornessin a fer una nova activitat amb nosaltres. Us hi esperem!



Diumenge, gràcies al David, cunyat de la Gemma, assistim de públic a un musical de teatre a l’Orfeo Martinenc. La obra es deia “Boscos endins” i explicava contes fantàstics, amb la finalitat de donar una lliçó sobre el trànsit de la infància a la maduresa, sempre cercant la felicitat.
La caputxeta vermella, en Jan de la mongetera, la Rapúnzel, la Bruixa, el Príncep, la Ventafocs i els Forners sense fills, es troben dins del bosc desconegut i misteriós, per aconseguir els seus desitjos.
Tot un èxit d’obra, hem sortit encantadíssims. Gràcies per l’experiència David!



Per acabar aquest cap de setmana rodó, hem anat tots a sopar fora. Quin goig de cap de setmana gaudint tots junts!