dimecres, 23 de maig del 2018

CAP DE SETMANA LLARG



Aquest cap de setmana de maig no hem parat quiets. Dissabte, aprofitant que feia molt bon dia, vam sortir a comprar coses que necessitàvem per a Les Casetes, regals pels companys i plantes per el taller que vam fer a la tarda. Vam comprar geranis, una planta d’orenga i algunes Kalanchoes.
Abans de començar el taller de jardineria vam estar xerrant sobre allò que necessiten les plantes per viure i les seves parts. Val a dir que ja som uns experts. Cada un de nosaltres va trasplantar una planta a un test més gran i després les vam anar col·locant pel jardí. Ens ha quedat un jardí molt colorit. En acabar vam regar les plantes i tot l’hort.  














Diumenge semblava que plouria, però finalment va sortir el sol. Vam aprofitar per anar a fer una passejada pel Parc Central de Nou Barris i visitar el Mercat del Modernisme. Ens va sorprendre la gran quantitat de paradetes que hi havia al mercat, a més eren de tot tipus, de dolços, d’embotits, de ceràmica, de joieria, artesania... També hi havia animació i atraccions pels més petits.
Després de la passejada, hem fet un petit vermut asseguts en un banc, per descansar i agafar forces. El temps ha acompanyat, fins i tot ha fet una mica de calor. 













Un dilluns de festa fa que comencem amb bon peu la setmana. Hem estat passejant pel barri, el temps ens ha acompanyat. Gaudim d’un bon dia de sol. Després de la passejada, seiem a fer el vermut en una terrassa, amb el temps que feia venia de gust.





A la tarda, aprofitant que retornem a l’activitat de canoterapia. Veiem una pel·lícula basada en fets reals, que mostra la relació de fidelitat entre un gos i el seu amo. El nom de la pel·lícula és “Siempre a tu lado Hachiko.”.