dimarts, 5 de juny del 2018

L'estimat barri!



El mes de Juny ha arribat, dissabte al matí ens hem despertat amb un cel una mica ennuvolat, per això hem aprofitat per fer tasques a casa. A mesura que anaven passant les hores el cel ha anat clarejant i hem decidit dinar d’hora per poder aprofitar la tarda sortint a donar un volt pel barri.
Durant el passeig ens hem trobat una fira on hi havien diferents atraccions i un ambient molt animat i festiu. Després de fer una bona passejada ens hem assegut a una terrassa per prendre un Café, estava boníssim!





Com Diumenge havien avisat que faria una previsió de molta pluja, hem aprofitat per quedar-nos a casa. Abans de posar-nos a dinar hem preparat un vermut per poder estar xerrant sobre com a anat la setmana, després hem descansat una estona.
Per la tarda entre tots hem jugat a un joc molt divertit!! Consistia en que, un dels companys tenia que definir un objecte, aliment, animal... i la resta havia d’esbrinar-ho quan abans possible! No hem parat de jugar i riure, la tarda se’ns ha passat volant!!