divendres, 4 de maig del 2018

PONT DE MAIG



Aquest final d’abril, ens ha portat un pont de quatre dies, els quals, hem aprofitat un munt.
Dissabte, vam estar donant un volt al recinte del Fòrum, on un any més, ha arribat la festa de la Fira d’abril. Les casetes, les sevillanes, els cants i el bon menjar, han estat els protagonistes del nostre matí. Hem gaudit amb bon ambient d’aquesta tradició popular andalusa.





Diumenge, ha estat un dia plujós, per tant, hem aprofitat a fer tallers. Hem dedicat la tarda a l’activitat de Canoteràpia. Hem estat personalitzant els bols de menjar per a la Tuna i a la Quina. A més, hem estat creant un nou calendari de Canoteràpia, que ens ajudarà a recordar quina tasca haurem de fer a cada sessió i qui és el responsable d’aquesta.





Dilluns ha tornat a veure’s el sol a Barcelona. Per aprofitar-ho hem sortit a donar un volt pel barri i hem anat passejant fins a la Rambla de Poblenou. Allà hem fet una parada i hem pres un vermut a una terrassa on s’hi estava genial.




L’últim dia de pont ens han tornat a visitar les pluges. Els dimarts hem estat a casa, però això no ha estat un impediment per fer coses. No hem perdonat el vermut dels festius, hem estat descansant agafant forces per començar la setmana, hem estat preparant les properes sessions de canoterapia...  no hem parat!