dimarts, 24 d’abril del 2018

S’APROPA SANT JORDI


Aquest cap de setmana el sol ens ha acompanyat durant tots dos dies! Sembla que la primavera per fi ha arribat i, amb ella, la diada de Sant Jordi!
Dissabte hem aprofitat per anar a veure la Fira Medieval que feien per la diada de Sant Jordi al barri. La veritat és que hi havia força gent i paradetes molt xules! Ens ha agradat molt, hi havia parades de menjar de molts tipus; dolços, salats, de proximitat i d’altres parts del món, paradetes de bisutería, de roba, etc. El que més ens ha sorprés han estat les atraccions pels més petits!








Diumenge ha estat un gran dia! Hem fet una graellada a l’hora de dinar. Mentre es feia la carn hem sortit al jardí a jugar a jocs de taula. S’hi estava genial! Quan ja ha arribat l’hora hem menjat botifarres i pinxos a la graella, i pebrot i patata al caliu, estava boníssim!







A la tarda hem estat fent una activitat, aprofitant que demà és Sant Jordi hem volgut decorar la casa per aquest dia especial. Primer hem pintat  als personatges de la llegenda de Sant Jordi i després hem enganxat les figures a les finestres del menjador per decorar les Casetes.




Aquest cap de setmana ha estat molt entretingut!