dimarts, 12 de febrer del 2019

Teatre i civisme



Comença un nou cap de setmana a Les Casetes, i els nois i les noies estan molt emocionats perquè aquest diumenge passarem la tarda al teatre gràcies a la invitació del David el cunyat de la Gemma, en tenen moltes ganes!
Pel matí del dissabte, aprofitem que fem depilacions per passejar pel Clot, que a més a més fa un dia radiant! 
I per la tarda, ja que sabem que anem al teatre i estem fent com a centre d’interès el civisme, realitzem una activitat sobre les diverses normes no escrites que podem trobar a l’hora d’anar a veure una obra. Per tal de fer-ho més interessant, proposem un joc de preguntes en les que els nois, un cop les han llegit, han de respondre “sí” o “no”, respectant els torns de paraula i reflexionant sobre el per què existeixen aquestes pautes. Ens ho passem d’allò més bé, tots i totes participen i expliquen diverses regles que ens trobem no només al teatre, sinó també al cine, al supermercat, al metro...
El diumenge l’encarem sabent amb il·lusió el que ens espera per la tarda. L’aprofitem per fer diferents tasques i descansar.
A la tarda amb molt d’entusiasme anem al teatre i passem un estona d’allò més divertida! La obra de teatre és un musical molt entretingut amb una història molt interessant i còmica.

Tots plegats gaudim molt de la sortida i a l’acabar anem a fer un entrepà pel barri.
Ha estat un dia fantàstic!