dimarts, 26 de febrer del 2019

Sortida final del civisme: el Mercat de Sant Antoni


Com us vam explicar setmanes anteriors, aquest mes de febrer estem treballant a les Casetes, el civisme. Durant tot aquest mes hem après moltes coses i hem recordat d’altres. Hem treballat civisme al transport públic, civisme als parcs, civisme a la ciutat, civisme al teatre, civisme caní... A partir d’ara, tot el que hem treballat fins ara o podrem posar en pràctica en el nostre dia a dia.
Aquest dissabte, entre tots hem elaborat una ruleta, que servirà per fer un concurs per equips i poder veure quins objectius hem assolit sobre el civisme. Ha quedat molt xula!







Diumenge, fem la última sortida sobre el civisme. Anem al mercat de Sant Antoni. El trajecte ha estat amb diversos transports públics, així els nois/es, han pogut identificar actes cívics e incívics, senyals... Tots han estat molt participatius i es nota que han après moltes coses aquests dies.
Una vegada al mercat, hem pogut veure la seva remodelació i explicat la seva història. A més, els nois identifiquen diverses senyals de bones conductes dins del mercat.