Aquest
cap de setmana no hem perdut la oportunitat de fer ús de la nova barbacoa!
Entre tots hem passat el matí fent el foc i quan la brasa ja estava a punt, ens
hem posat les piles. Primer de tot, hem posat els pebrots, ja que, és el que
més triga en fer-se, seguidament, les botifarres i finalment, la carn i el pa.
Tot
això, ho acompanyem amb un bon all i oli casolà i patates al caliu. Un bon
dinar per celebrar l’aniversari d’una companya.
Diumenge,
aprofitant que és la setmana de la ciència, hem anat al museu Cosmocaixa, on
realitzaven diversos tallers que no ens volíem perdre. Hem anat a passar el
dia. De bon matí, hem visitat tot el museu: bosc inundat, la creació i evolució
de la terra, flora i fauna, ones magnètiques, forces de gravetat... Ens ha
encantat el museu, perquè ha sigut molt experimental, hem rigut molt tocant i
aprenent, a través dels diversos jocs i tallers.