dilluns, 13 de novembre del 2017

FESTES DE SANT MARTÍ !


Bon dia!!
Aquest cap de setmana s’ha apropat, una mica més, el fred a les Casetes. Tot i així, els rajos de sol s’han deixat veure, així que ben abrigadets hem sortit a donar un volt pel barri. A la tarda, hem fet un taller molt interessant. Hem descobert les dances tradicionals d’arreu del món, passant per la polka russa, la dança del ventre del Marroc, el country d’Estats Units, el tango argentí i les sardanes a Catalunya, entre molts altres. Hem gaudit veient les diferents vestimentes, músiques i estils de cada ball.





Diumenge, el sol es va deixar veure una mica més i aprofitant que eren les festes del barri de Sant Martí vam sortir a veure el passeig de la Rambla Guipúscoa ple de paradetes i activitats de tots tipus.





Després ens hem dirigit cap al la Rambleta del carrer Selva de Mar, davant del Centre Cívic, i allà hem vist com ballaven sardanes un grup de 50 persones. Ha estat molt xulo!











Allà mateix, també hi havia un escenari on hem vist una exposició de ball, hem quedat encantats amb els nens i nenes que han ballat!








Per acabar, quan tornavem cap a les Casetes, hem parat a prendre un vermut i hem comentat els diferents balls que hem vist i els que més ens han agradat.