dimecres, 13 de setembre del 2017

Pont de la diada


Aquest cap de setmana ha sigut llarg, ja que, hem tingut un pont de tres dies, en el que, hem descansat, passejat i fet activitats amb les que hem gaudit.
Dissabte va ser un dia força tranquil, ja que, vam aprofitar el dia tant plujós que vam tenir, per descansar de la nostra primera setmana de treball. A més, també vam fer un mural per memorar a les víctimes del 17/08/2017. Els nois fan un collage amb dibuixos i diverses frases fomentant la pau.





Al dia següent, portem el nostre mural a les Rambles, on el podem deixar en el lloc habilitat per aquestes ofrenes. Els nois recorden tot el que va passar amb tristesa i esperant que no es repeteixi. Deixen el mural ben orgullosos. Desprès, passegem pel centre de la ciutat. Al arribar al nostre barri, anem a prendre un refresc.






Dilluns al ser la diada de Catalunya, tenim un dia més de festa. L’aprofitem per anar a les festes del barri veí, a Poblenou. Desprès de voltar per els seus carrers, anem a un concert que fan al Parc Central de Poblenou. Gaudim d’un bon dia i de bona música!



Per acabar aquest pont, no podia faltar un pastís amb els colors de Catalunya per celebrar la diada. Que bo estava!