dijous, 28 de setembre del 2017

Festes de La Mercè 2017


Aquest setembre està ple de festes a Barcelona, i aquest cap de setmana toquen les Festes de La Mercè!
Com cada any, hi ha varies activitats, circ, concerts, balls, manualitats i de tot tipus aptes per a tots els públics! Aquest any però, han ampliat les zones d’activitats a Barcelona. Dissabte vàrem anar al Parc de Sant Martí que ens queda a prop de Les Casetes. Allà vam gaudir d’un concert amb objectes reciclats, ens va semblar molt curiós! Hi havia instruments fets d’ampolles de xampú, d’escales, de pals d’escombres, de sorra, etc.  Al costat del concert, hi havia una exposició d’aquests instruments per què cadascú els pogués provar, i ens va encantar!














Diumenge vam anar cap a Plaça Tetuan, i des d’allà vam baixar tot Passeig Sant Joan, passant per Arc de Triomf i finalitzant el recorregut a la Ciutadella. Per tot arreu hi havia coses a fer! Vam parar una estona per veure ballar Salsa, i fins i tot ens vam animar i vam ballar nosaltres mateixos! Després, vàrem passejar per la Ciutadella per veure els esdeveniments.









El dilluns, per acabar el pont de la millor manera, vam sortir a donar un volt pel barri. Va fer un sol espectacular i vam parar a fer un vermut i unes braves que ens van encantar! Fins i tot vam dinar botifarra amb mongetes, un dinar típic català!
Ha estat un cap de setmana molt complert, amb un temps immillorable i ple d’activitats!