dimarts, 27 de juny del 2017

SANT JOAN 2017

La Revetlla de Sant Joan!
Ja la tornem a tenir aquí: la Revetlla de Sant Joan! Aquesta nit en què celebrem l’entrada a l’estiu és també la nit més curta de l’any. A Les Casetes també ho celebrem fent un sopar especial; on no falten les coques; de fruites i de llardons que, de tan bones que eren  han desaparegut en un tres i no res! A més, i com marca la tradició, també han estat presents els petards, que han estat el centre d’atenció dels nois que han gaudit moltíssim veient les fonts, llençant bombetes i encenent bengales.









Dia de Sant Joan!
Ara si que podem dir que ha arribat l’estiu, i quina calor que fa! Aprofitant el bon temps hem  sortit a donar un volt i a dinar al Restaurant Xinès del barri per celebrar Sant Joan! Ha estat una sorpresa, i com ens ha agradat!! Ens hem posat les botes, hem dinat pa de gambes, arròs tres delícies, un rotllet de primavera, pollastre arrebossat i de postre, un gelat… Estava boníssim!!!

A la tarda hem jugat una partida al MEMORY, estàvem tots molt concentrats! La guanyadora ha estat la Gemma i mireu quina cara de felicitat!!! Ha aconseguit més de 10 parelles!!!

Esperàvem que diumenge aguantés el bon temps, perquè volíem fer una guerra d’aigua. Però pel matí ha començat a ploure i no feia tanta calor… així que hem hagut de canviar els plans! Tot i així hem sortit a fer un volt pel barri aprofitant que la temperatura era més agradable. A la tarda hem fet un karaoke i ens hem animat moltíssim, hem cantat cançons de la nostra joventut, alguns fins i tot ens hem posat a ballar gaudint de la tarda de diumenge! Som tots uns artistes!!!