divendres, 9 de juny del 2017

PONT DE JUNY PASSAT PER AIGUA!!


Aquesta setmana hem gaudit de tres dies de festa… Què bé!!
Havíem planejat mil coses: passejar per la platja, anar de picnic… Però malauradament, el temps no ens ha acompanyat gaire, així que hem improvisat plans casolans, que tampoc està gens malament!!
El dissabte vam fer un taller de cuina. A partir d’ara, hem proposat que els esmorzars del cap de setmana siguin dolços però saludables. Així que vam dedicar la tarda a preparar un bon bescuit de iogurt per menjar-lo de bon matí amb el cafè. Boníssim!!!









El diumenge volíem fer un picnic per Barcelona, havíem preparat el dinar i tot!! Però durant tot el dia va estar plovent a estones, així que vam decidir deixar-ho per un altre dia. Quan la pluja ha parat una mica, hem aprofitat per sortir a estirar les cames pel barri, i de pas, menjar-nos un bon vermut a la terrassa d’un bar! Per sort, la pluja ha tornat quan ja estàvem a casa, menys mal!!! A la tarda, hem fet una bona sessió de jocs de taula. Feia molt que no jugàvem al parxís, ho hem passat molt bé!





Dilluns al matí hem esmorzat el bescuit que vàrem fer dissabte. Estava boníssim!!!!




La tarda del dilluns l’hem aprofitat per preparar un cartell de benvinguda per a les famílies, ja que celebrem una festa el pròxim dijous. Hem buscat fotos per poder compartir-ho amb tothom. Ja tenim ganes que sigui dijous!