dimarts, 14 de febrer del 2017

CARNESTOLTES 2017: GUANYEM LA CUARTA COPA!!


Saraü organitzava com cada any la festa de Carnestoltes a la discoteca Arena. Per aquest motiu a Les Casetes ja portàvem unes dues setmanes preparant la disfressa. 
Entre tots vam decidir anar de macedònia. Dos anirien de kiwis, dos altres de taronges, dos de síndries, dos pinyes i dos més de raïm. Amb bosses de plàstic de diferents colors vam anar dissenyant les disfresses quer van quedar molt llampants.
També vam dibuixar, pintar i retallar els accessoris de les disfresses, com les llavors de les síndries i els kiwis, les fulles de la pinya i el carràs del raïm.









Dissabte a la tarda quan ja ho teníem tot preparat vam sortir en direcció a la disco. Quan vam arribar allà vam causar sensació ja que anàvem tots molt colorits. A més a més ens van felicitar per la originalitat. Érem una autèntica macedònia.
Vam estar ballat durant una bona estona mentre preníem uns refrescs amb patates i fruits secs... Trobàrem amics del taller, de  colònies i d’esplais..., i vam passar una molt bona estona ballant i xerrant amb la gent.
Finalment van fer l’entrega de premis i quina va ser la nostra sorpresa quan van anunciar que la copa a la disfressa més original se l’emportava el grup Macedònia. És a dir, nosaltres!! La veritat és que no ens ho esperàvem i vam cridar i saltar de l’emoció. Vam anar a recollir la copa mentre tota la disco anava cridant “Macedònia! Macedònia!”. Vam pujar a l’escenari i ens van fer moltes fotos mentre tots cridàvem i aplaudíem.
Vam arribar a casa amb la quarta copa, cansadíssims i molt contents.