dimarts, 28 de febrer del 2017

Album de Fotos i el Parc de la Pegasso.


Dissabte
Bon dia!
L’any 2016 ha estat un any ple d’experiències per a tots nosaltres, hem realitzat sortides, tallers, sessions de canoteràpia, etc. És per això que durant tot l’any hem estat fent fotografies per conservar un bon record d’aquests moments.
Aquest dissabte hem realitzat un àlbum amb les fotografies realitzades. Per organitzar-les hem volgut diferenciar-les en diversos apartats; les sortides, els tallers, les sessions de canoteràpia, la cura de l’hort, els dies festius, els aniversaris i el Nadal.






Ha estat molt divertit crear el nostre propi álbum entre tots plegats i recordar les vivències viscudes durant aquest any!






Diumenge 

Bon dia desde les Casetes!
Aquest diumenge ha fet molt bon temps! Hem volgut aprofitar-lo sortint a passejar pel Parc de la Pegasso. Per gaudir del sol hi hem anat caminant. El passeig ha estat molt agradable!



El parc de la Pegaso està situat al districte de Sant andreu, al carrer Gran de la Sagrera. Aquest té molta vegetació i un canal que es pot creuar per petits ponts que el travessen. Ens hem trobat amb una gran quantitat de gossos!!!






A la tornada, tenint en compte que el camí era força llarg, hem volgut parar a fer un bon vermut. Hem trobat una terrassa amb molt de sol i hem aprofitat per parar i agafar forces menjant unes chips i uns refrescs.