dimarts, 28 de juny del 2016

PONT DE SANT JOAN!


L’estiu arriba de la mà de la nit màgica, la nit de foc, la gran esperada per tots... revetlla de Sant Joan! Dijous nit estàvem de celebració a les Casetes, ens esperava una gran nit.
Vam començar la festa amb un bon sopar acompanyat de la típica coca de crema i de llardons que, per cert, eren boníssimes! En acabar, arribava la diversió! El nostre espectacle pirotècnic estava a punt. Els nois van jugar amb les bengales i, els més atrevits, van tirar els petards. Va ser una gran nit, els nois van gaudir moltíssim amb la gresca que van muntar!









Divendres, va arribar amb una forta onada de calor! Es nota que ja estem a l’estiu!! Vam aprofitar el pati per gaudir amb diversos jocs d’aigua! Vam riure molt tots plegats jugant amb globus i pistoles d’aigua. Ho vam agrair molt, ja que, a l’acabar estàvem tots ben fresquets!











Dissabte, per petició popular vam aprendre a fer una coca de típica de valència: “Coca de “pemintó i tomaca”, això és el que té tenir dues companyes valencianes a l’equip d’educadors. Per fer el farcit d’aquesta coca només necessitem pebrots verds, una mica d’all laminat i tomàquet natural trossejat. Per fer la massa necessitem 1 quilo de farina, 1 llauna de cervesa i la mateixa quantitat d’oli. Al matí vam fer el farcit i el vam deixar en repòs fins l’hora de fer la massa. A la tarda els nois van preparar la massa, fam fer 4 boles d’on van sortir quatre coques que els nois van donar forma, després les van punxar (per a què no s’inflés la massa) les van farcir, i cap al forn a 250 graus fins daurar la coca. El resultat; increïble de bona! Fins i tot algú es va llepar els dits!










Durant el pont, hem descansat molt agafant forces per la recta final abans de les vacances! I que millor que acabar-ho com deu mana! Un bon dinar per llepar-se els dits, un dinar típic de diumenge... Pollastre a l’ast amb patates al forn. Bon apetit!