dimarts, 21 de juny del 2016

Comença l’estiu!!


El dissabte pel matí, quan ens vam despertar, el cel estava cobert de núvols, i plovia… Semblava que no podríem sortir en tot el cap de setmana, però a meitat matí… Quina sorpresa!!! Els núvols han marxat, i ha sortit un sol radiant!! Per celebrar-ho, hem anat a fer un tomb pel barri, i a menjar-nos el primer gelat de l’estiu a la Jijonenca!! De xocolata, de torró, de llimona... Estaven boníssims!!





El diumenge ens hem despertat, i a l’arribar a la cuina.. Un altra sorpresa!! L’educadora de nit ens havia deixat preparat un súper esmorzar... Crepes de xocolata!! Ens han encantat!!!




Després de carregar les piles, hem començat a preparar la decoració per a Sant Joan. A les Casetes, la nit de la revetlla, fem una gran festa: pica pica, coca, petards, fonts de colors, música... De tot!!
Aquest cap de setmana, hem construït uns fanalets molt originals, plens de colors, xulíssims!! La setmana vinent, decorarem el nostre jardí amb ells.







Ara, hem d’esperar a que s’assequin per poder-los penjar... Què macos ens quedaran!!!
I com a recompensa de tota la feina que hem fet... Què millor que una sessió de solàrium improvisat al nostre jardí? S’està en la glòria!!


Ha estat un bon cap de setmana per acomiadar-se de la primavera!!