dimarts, 16 de febrer del 2016

SANTA EULÀLIA, CARNAVAL I SANT VALENTÍ.

Aquest pont de febrer no hem parat de fer coses. Hem pogut donar un tomb pel barri, gaudir de la festa de Santa Eulàlia, sortir de festa disfressats i fer un pastís pel dia del enamorats.
Divendres no va fer gaire bon dia però per la tarda vam poder anar veure les llums que es projectaven a la Pedrera per les festes de Santa Eulàlia, patrona de Barcelona. Va ser molt bonic.




Dissabte vam anar a la Disco per celebrar Carnaval. Ja portàvem unes setmanes confeccionant la disfressa de tuna. La idea ens la va donar la Leo, una de les senyores que ens ajuda a l’hort. Ens va agradar moltísim la idea i ens vam posar en marxa. Amb feltre i cintes vam fer les flors que porten enganxades al pit i a l’espatlla, amb cartolina blanca vam fer el coll i amb bosses de brossa  les capes. Va quedar molt bé i molt artesanal.  A més a més, durant aquestes setmanes vam anar practicant la cançó “Clavelitos, clavelitos...”.







Dissabte a la tarda ja estàvem a la disco ballant i passant-ho molt bé. Vam trobar els amics de sempre i mentre ballàvem anàvem bevent refrescos i menjant patates. Com sempre es va fer el concurs de disfresses tot i que, aquest cop no vam guanyar copa. Però, sabeu què? Tenim un bon perdre i vam aplaudir molt als guanyadors. El més important és que ens ho vam passar molt bé i que, quan marxàvem cap a casa, estàvem rebentats d’haver estat ballant durant hores.

Per acabar el cap de setmana i, com que era Sant Valentí, els nois i nois van proposar fer un pastís en forma de cor. Casualment disposàvem d’un motlle en forma de cor. Vam fer un pa de pessic amb sabor a vainilla i trossets de Lacasitos .
ES-PEC-TA-CU-LAR.