dimarts, 22 de setembre del 2015

Cap de setmana 19-20 de setembre



Aquest cap de setmana hem dut a terme moltes activitats, es nota que hem tornat de les vacances amb les energies renovades. Voleu conèixer tot el què hem fet?

El dissabte al matí vam anar a donar un tomb pel barri per anar a comprar les 4 coses que ens faltaven de menjar. Utilitzem aquestes compres per aprendre a pagar i agafar el canvi amb euros. A més a més, aprofitem el matí per comprar els diferents regals dels companys que aquest mes celebren el seu aniversari.

Per la tarda vam sortir al pati per jugar al criquet. Ens encanta aquest joc tan popular a l’ Àsia i al Regne Unit. Nosaltres hem fet una versió del joc, aquesta consistia en formar diferents equips i seguir un circuit. Ens hem passat quasi tota la tarda al pati intentant marcar punts, i cal reconèixer que alguns de nosaltres som molt bons. La tarda va passar volant.

El diumenge al matí hem anat a donar un tomb pel barri que està molt bonic ja que és la Festa Major i els carrers estan ben guarnits. Hem vist un espectacle de ball on les noies ballaven molt bé!!! A més, hem comprat patates de xurreria i...sabeu què hem fet? Doncs la nostra Super tradició dels diumenges! El vermut!!! mmMmMmmm.....!!!    que bones estaven les patates!