dimecres, 10 de juny del 2015

Cap de setmana primaveral


Dissabte a la tarda, com que arriba el bon temps i ens ve de gust postres fresquets i bons hem fet una mousse de llimona! Aquí us deixem la recepta i algunes imatges ben dolces del procés d’elaboració!
Passos per fer la mousse.
1.       Primer agafem les galetes integrals I les triturem fins que quedin ben esmicolades.
2.       Seguidament les mesclem amb la mantequilla, tot quedant una pasta homogènia.
3.       Quan ho tenim ho escampem a la base del motlle del pastís i ho posem al frigorífic.
4.       A continuació anem a fer la mousse de llimona. Primer rallem una llimona i exprimim el suc. Ho posem en una cassola amb una mica d’aigua i sucre i ho deixem bullir uns cinc minuts.
5.       Mentre estant bolquem la llet condensada  amb el suc de les llimones.
6.       Amb un altre bol fem el punt de neu amb els rovells dels ous.
7.       Amb una cassola petita fem la gelatina.
8.       Després ho mesclem tots els ingredients de forma lenta i mesclen amb les varilles.
9.       Quan acabem posem la mescla en el motlle i li posem 3 fulles de menta i ho deixem al frigorífic per tal que es refredi.
  






Al final no ha quedat com ens pensàvem però al final hem inventat un nou postre;  triturat de galeta amb mousse de llimona!!El més important, és que mentre ho fèiem ens ho hem passat d’allò més bé!.




El diumenge al matí hem anat a donar un tomb per la rambla del Poble Nou, aprofitant que es celebrava el 30è aniversari de la festa del Drac.






Hem passejat per les diferents paradetes i la nostra sorpresa ha estat quan hem vist alguns companys del centre de Bogatell.
Després ha començat el Cerca Vila i hem gaudit molt poder veure tots els dracs al ritme dels Tabalers. I algun drac ens ha ruixat una miqueta! J






I per acabar molt bé aquest matí primaveral hem fet un vermut a casa amb el pa i la secallona que hem comprat a la fira.