dimarts, 10 de febrer del 2015

VISITEM EL CENTRE DE LA IMATGE DE LA VIRREINA



Aquest diumenge era l’últim dia per visitar l’exposició “Objectiu BCN : Retratem la ciutat”, al Palau de la Virreina, així que hem decidit no perdre’ns-la! 



Aquest projecte és un recull de fotografies d’autors molt diferents que han realitzat captures arreu de la ciutat amb un objectiu: mostrar la seva visió particular de Barcelona, i compartir-la amb els espectadors. 



Així, hem vist fotografies de tot tipus: músics al carrer, els mercats, art urbà, horts , persones, carrers, racons... 



La Barcelona del 2014 estava plasmada en aquesta exposició, vista des de moltes perspectives diferents. Ens ha agradat molt, i ens ha semblat molt interessant! 



A més, aprofitant que estaven al Palau de la Virreina, hem visitat una altra exposició disponible: “ On the table – Ai Weiwei”. 
Era una selecció de fotografies d’un artista xinès consolidat, que mostra diferents realitats. 



Una de les seccions més curioses ha estat un recull d’imatges on l’autor es fotografia arreu del món realitzant el mateix gest. 




Després de veure aquesta exposició, hem pensat que més endavant podríem realitzant el nostre propi “Objectiu BCN” , i capturar tot allò que ens agradi i ens cridi l’atenció. Aquestes exposicions han estat de gran ajuda per agafar idees!!