dimarts, 10 de febrer del 2015

Aquest diumenge, aprofitant aquesta tarda tant freda, em posat música i em fet entre tots un pastís de formatge.
Els nois estaven ben contents! Ja que, la recepta era ben senzilla i han pogut col·laborar-hi tots.
Per començar em presentat als nois els ingredients:
- Ous (6).
- Nata per cuinar.
- Llet condensada.
- Sucre (6 cullerades).
- Philadelphia.




Primer de tot, posem en un recipient els ous, les sis cullerades de sucre, la llet condensada, la nata per cuinar i la philadelphia. Ho remenem bé amb ajuda de la batidora, perquè quedi una mescla homogènia.







Paral·lelament, farem el caramel per la base del pastís. Aquest pas del pastís els hi ha semblat molt curiós als nois! 

HAN QUEDAT BOCABADATS!

Col·locarem en un recipient sucre amb una mica d’aigua i ho posarem al foc. El sucre, en poca estona es començarà a cremar i es tornarà de color marró, JA TENIM EL CARAMEL FET! El retirem i el col·locarem ben repartit en el fons del recipient que utilitzem per fer el pastís.  



Seguidament, una vegada col·locat el caramel, posarem la mescla que em preparat anteriorment a sobre.
El recipient s’ha de col·locar en el forn al bany maria, a una temperatura de 180º C, durant 45 min.



Una vegada fet,  treure’l donant la volta al recipient i deixant caure el pastís en un plat, deixar-lo refredar i... LLEST PER SERVIR! 
Ha quedat BONÍSSIM!!