Ara
ja comença a fer fred i ve més de gust quedar-se a casa. Com que ens agraden
molt els dolços i feia molt que no cuinàvem, aquest dissabte hem passat la
tarda fent galetes de xocolata!
La
recepta era ben senzilla, us l’expliquem, per si voleu provar a fer-les a casa
vostra.
Galetes de xocolata
Ingredients:
·
280 gr. De farina.
·
200 gr. De sucre.
·
2 culleradetes de llevat.
·
½ culleradeta de sal.
·
120 ml d’oli d’oliva.
·
60 ml de llet de vaca / vegetal.
·
Un grapat de gotes de xocolata.
Elaboració:
·
Barrejar la farina, el llevat i la sal en un bol.
·
En altre bol, barrejar el sucre, l’oli i la llet.
·
Quan tinguem una mescla homogènia en els dos bols,
barrejar-ho tot amb molta paciència.
·
Afegir les gotes de xocolata i tornar a remenar.
·
Agafar trossets de masa i, amb les mans, donar-li forma de
galeta.
·
Col·locar totes les galetes en paper vegetal, i cuinar-les al
forn uns quinze minuts a 180 ºC.
·
Deixar refredar, servir i... Bon profit!
Tot
el procés ha estat molt divertit: des d’elaborar la massa fins a donar-li forma
a les galetes. Abans de coure-les ja volíem fer-les-hi un mos.. Tenien molt
bona pinta!
Després
de sopar, les hem menjat de postres. Estaven delicioses!