dimarts, 18 de novembre del 2014

FESTA DE HALLOWEEN

Ahir dia 8 de novembre vam anar a la festa de Halloween que organitzava Sarau, com ja vam fer l’any passat, durant tota questa setmana hem estat preparant la nostra disfressa.
Entre tots, vam decidir que aniríem disfressats de ratpenats. El primer de tot, va ser pintar diferents ratpenats de colors inspirats en aquesta festa (morat, taronja, negre, gris...) que més tard anirien enganxats a la disfressa. Seguidament, vam fer els antifaços, de color negre pels nois i de color negre brillant per a les noies.





Per acabar la nostra disfressa, vam utilitzar una bossa d’escombreries negra per fer les ales del ratpenat. Amb una mica de cinta aïllant i un cop de tisores, la nostra disfressa ja estava mig feta!



Un cop vam arribar a la discoteca, abans d’entrar, ens vam pintar una mica de sang a la cara i vam enganxar els petits ratpenats a la disfressa. Amb els antifaços ja posats, vam entrar a la discoteca, QUINA POR QUE FEIEM! Fins i tot ens van felicitar per la disfressa casera.
Un cop dins, vam ballar molt, vam saludar a gent coneguda, vam prendre un refresc i vam riure moltíssim.
Finalment, a les 19:00h van lliurar els premis i per segon any consecutiu... VAM GUANYAR LA COPA A LES MILLORS DISFRESSES ORIGINALS!!!! Quina sorpresa! Vam tornar a les Casetes contentíssims.