Arriba una onada de calor a
Barcelona, i per fer el cap de setmana el més refrescant possible decidim fer
amb els nois i noies de Les Casetes un súper gelat de síndria pel diumenge. Ens
ho passem d’allò més bé, i col·laboren totes per així fer-lo el més bo
possible. Queda amb una pinta impressionant! Com ens sobra una mica de suc,
l’esmorzem per començar el dia el més refrescats que podem.
Us deixem la recepta per si us
animeu, que la gaudiu!
Gelat de Síndria:
Ingredients:
·
Mitja síndria
·
Un cullerada de mel
·
Suc d’un a llimona
Procediments:
Pelem la síndria, en retirem les llavors la tallem a trossets
petits. Afegim el suc d’una llimona i la cullerada de mel i ho triturem tot.
Després ens disposem a omplir les
glaçoneres i motlles de gelat i ho posem al congelador unes hores o esperem al
dia després com hem fet nosaltres.
Un cop passat aquest temps ja
podrem de gaudir d’un gelat saludable i molt refrescant!
Però, com el gelat que hem preparat
és pel diumenge, decidim que el dissabte sortirem a la tarda a prendre alguna
cosa fresqueta pel barri, i acabem demanant-nos a la Jijonenca uns gelats per
llepar-nos els dits! Es posen contentíssims!