dimarts, 26 de març del 2019

Visitem el punt verd verd i l’hort urbà



Aquest cap de setmana seguint amb el tema de sostenibilitat, visitem dos llocs que ajuden a fer més sostenible la nostre ciutat.

Dissabte, visitem el Punt Verd del nostre barri. Abans d’anar-hi fem una explicació de què és el punt verd, en que consisteix el seu funcionament, que coses podem portar i quines no...
A les Casetes, tenim diverses coses que no tenen cabuda als contenidors tradicionals i decidim desar-ho allà. Portem oli, piles, roba i aparells electrodomèstics.
Al arribar al punt verd, els nois poden observar com està distribuït el local i com ho gestionen els seus treballadors.
Fins i tot, al marxar, els nois/es han pogut agafar llibres en els que estaven interessats.








Diumenge, fem una visita a un hort urbà que està situat a prop de la Sagrada Família. Un cop dins del recinte, tenim la sort de trobar persones propietàries del solars que ens informen del que han pogut plantar i dels sistemes que fan servir per espantar els animalons que aprofiten per menjar les collites. També, poden observar que es fan servir compostadores i ampolles de plàstic per recollir l’aigua de la pluja. Els nois es mostren entusiasmats per poder aprendre noves curiositats referents al món de l’hort i que, més endavant, podrien traslladar al hort que tenim a les casetes.