divendres, 11 de gener del 2019

Nadal 18-19


Després de molts mesos esperant, per fi arriba el Nadal! Les Casetes estan súper decorades i es respira un ambient molt festiu! Tots els nois i noies estan molt contents per celebrar els dies de festa, ja que els encanten les tradicions nadalenques, ens passem els dies cantant nadales i pensant en els menjars familiars.
Aprofitem el temps lliure per fer moltes activitats, com polseres, fent homenatge al “relax”.  A Les Casetes ens agrada molt menjar bé, i sobretot ens agrada el temps que passem junts quan ens toca cuinar un bon dinar! Per això, aprofitem quan ve la Carmen i fem un dia per dinar entre tots un xai, i un altre dia fem per esmorzar xocolata desfeta amb coca de sucre per llepar-nos els dit. Acabem súper tips, com hem gaudit!






Però no desaprofitem el temps a casa tot i el fred, doncs per combatre’l no hi ha millor manera que anar a passejar sota el sol hivernal. Hem fet diferents sortides, com anar al centre a veure la paradeta que ha muntat El Xop, i ens ha encantat! Així, aprofitem i veiem l’ambient nadalenc que hi ha al centre de Barcelona. També decidim anar a passejar per les Glòries a mirar tendes i aprofitar per estirar les cames, és un bon incentiu. Però no tot es queda a aquí, doncs altres dies anem a berenar pel barri, es fantàstic aprofitar les vacances per fer tot tipus d’activitats! I com cada any, gaudim de la cavalcada de reis que es celebra al barri, entre llums nadalenques i l’aparició dels reis estan molt entusiasmats!









Els dies senyalats anem tots junts a fer els àpats fora, als nois i a les noies els encanta sortir a menjar. Per la nit Bona, anem a un restaurant xinès, per Sant Esteve dinem a un restaurant boníssim, i per cap d’any fem un sopar especial i una festa molt divertida a Les Casetes, ens posem tots i totes diferents barrets, antifaços, prenem el raïm... Ens encanta poder-ho  celebrar junts! I evidentment, no falta el tortell del dia de Reis, a qui li tocarà la fava?