dimecres, 17 d’octubre del 2018

UN CAP DE SETMANA PASSAT PER AIGUA




Comencem un altre cap de setmana a Les Casetes, algunes noies marxen a passar-lo amb els seus familiars, però els que ens quedem gaudirem al màxim de la llar, doncs la previsió del temps ens anuncia pluges.
Ens espera molta feina perquè hem de fer les habitacions i el canvi d’armari, el fred està al caure, però ho recompensem la feina ben feta amb una bona volta pel barri. Per la tarda, com el temps no acompanya, ens quedem fent un bingo, i després de molta estona esperant cantar victòria, la Mari guanya la partida! Molt contents tots, l’aplaudeixen. Quan acabem amb el bingo, alguns es posen a jugar a la oca, a fer polseres o a jugar al dominó.
El diumenge també comença plujós, però igualment aprofitem l’estona que surt el sol per anar a estirar les cames. Com hem fet gana, sortim al jardí i fem un vermut. Per continuar amb plaers gastronòmics, sorprenem als nois i a les noies amb unes hamburgueses molt completes! Aprofitant que tallem ungles els diumenges, proposem a les noies si els ve de gust pintar-se-les, i quin èxit! Acaben molt contentes. Finalment, juguem a jocs de taula per tancar el cap de setmana de la manera més divertida!