dimarts, 13 de març del 2018


Aquest cap de setmana hem descobert diferents activitats que ens oferia el nostre Barri. Com s’apropa el bon temps, no volíem desaprofitar aquests sol tant radiant i per això hem sortit al carrer en quan em estat preparats.
Dissabte passejant pel barri, ens vam trobar un concert al parc del Clot. Allà barrejaven diferents instruments i estils de música com l’ètnica amb electrònica. Hem descobert un estil de música que ens han entrat ganes de ballar i gaudir d’ella.





Diumenge volíem animar als participants de la marató, vam passejar pels diferents trams que passaven els corredors i no hem parat d’animar-los. De sobte al carrer Guipúscoa, ens hem trobat amb una classe de Zumba on no ens hem pogut resistir i posar-nos a ballar.



Quan hem arribat al Mercat del Clot ens hem trobat amb una calçotada dedicada a la gent del barri. Feia molt bona olor! Hi havia música i un ambient molt divertit per tota la plaça.




Caminar tant i veure com preparaven els calçots ens ha fet obrir la gana. Per això hem decidit parar a la terrassa d’un bar per prendre un refresc i picar unes patates.