dimarts, 4 d’abril del 2017

Bon dia a tots i totes des de Les Casetes!


Aquest cap de setmana ha estat molt complet! Per començar dissabte el temps no acompanyava gaire i ens vam haver de quedar a casa durant tot el dia... sense poder sortir ni per fer un passeig! Vam aprofitar per fer un taller dels sentits, aquesta vegada sobre el sentit del gust.
Vam aprendre que la llengua té papil·les gustatives i que aquestes serveixen per identificar els diferents sabors, com són el dolç, el salat, l’àcid i l’amarg. Alguns dels sabors ens agraden més que d’altres.
El taller ha estat molt divertit, perquè no era gens fàcil esbrinar quin aliment teníem a la boca! Vam tastar xocolata, llaminadures, festucs, llima, entre molts d’altres aliments!
Una vegada finalitzat el taller ens em posat les botes menjant una mica de xocolata blanca!





Diumenge per fi va sortir el sol! Ben contents i amb ganes de fer un bon passeig vam anar a visitar el Port de Barcelona passant per l’estàtua de Cristóbal Colón, el Maremagnum, el passeig marítim i l’Hospital de Sant Pau.
Durant el passeig hem pogut veure paradetes, gent fent paddle surf, una parella anant en canoa... Les platges eren plenes de gent, fins i tot hi havia persones banyant-se!
Però el que més ens ha agradat han estat les estàtues de sorra!