dimarts, 14 de març del 2017

Bon dia des de Les Casetes!!


Aquest cap de setmana ha fet molt bon temps i ho hem volgut aprofitar. Dissabte al matí vam sortir a donar un passeig pel barri i veient el dia tan maco que feia vam decidir estrenar el jardí fent un vermut al sol. Veient la bona temperatura vam pensar que dinar a l'aire lliure seria també una molt bona idea, ja que havíem estat molt a gust.



A la tarda vam realitzar un taller sobre músiques tradicionals del món. Per fer-ho vam aprendre també a situar en un mapa del món cadascun dels països d'on provenia la música que s'escoltava. Vam poder veure també els balls típics dels diferents estats, i fins i tot, ens vam animar a ballar! Vam fer un recorregut per l'Argentina, el Brasil, el Perú, Mèxic, els Estats Units, Escòcia, Rússia, l'Índia, el Marroc, França i Espanya. Ens va agradar tant aquest taller que hem dit de repetir-lo pròximament per tal de descobrir nous països i les seves músiques tradicionals.





El diumenge teníem la intenció d’anar a passejar pels voltants de la Sagrada Família, però va ser la Marató de Barcelona i molts carrers es trobaven tallats. Per això vam decidir sortir a fer un volt pel barri de Sant Martí de Provençals per veure el Parc de Sant Martí i visitar Can Cadena, on hi ha un hort ecològic i animals de granja.