dimarts, 25 d’octubre del 2016

Decorem samarretes i anem al Museu Blau!



Tot i que el temps no ens afavoria gaire, ens ha sortit rodó!!
Per començar, dissabte vam fer un taller d’estampar dibuixos a samarretes. Les samarretes són negres, i el taller ha consistit en el següent: primer calia fer punta als plastidecors, després escollir un dibuix i per últim fer una plantilla.











 El següent pas era repartir les restes dels plastidecors per sobre de la plantilla, que estaria posada a sobre de la samarreta.



 Una vegada ja hem omplert el dibuix, posem paper vegetal a sobre, i planxem.



D’aquesta manera, les restes dels plastidecors queden desfetes i s’adhereixen a la tela. Gràcies a la plantilla, queda la forma del dibuix que hem escollit!





El diumenge vam sortir ben d’hora de Les Casetes per aprofitar el dia ja que no plovia! Hem anat donant un passeig fins a la diagonal, i després hem agafat el Tram fins que hem arribat a Fòrum, on està el Museu Blau.
Foto 7



Aquest museu és de ciències naturals i fa un recorregut per l’evolució de la Terra i tot el que això comporta, com ara, animals, minerals, vegetació, espècie humana, entre d’altres.
El que més ens ha agradat ha sigut la part dels animals! Hem pogut veure moltes espècies d’insectes, d’aus, de mamífers, i fins i tot hem vist un lleó! A més a més, hem vist moltes espècies ja desaparegudes.




Avui també hi havia una exposició temporal dedicada als dinosaures. Hem pogut conèixer una mica més sobre aquests animals que ja han desaparegut. Ha sigut una visita interessant i molt instructiva.