divendres, 11 de desembre del 2015

PONT DE LA PURÍSSIMA




Al tenir 4 dies de festa hem pogut fer diverses coses, entre elles, descansar que ens ho mereixem.
Ens ha donat temps, també, d’anar a passejar per la festa major de Sant Andreu, fer un taller de psicomotricitat, sortir pel barri i anar a comprar i, finalment, decorar Les Casetes pel Nadal, que ja és aquí.
Diumenge pel matí vam sortir d’hora per anar a la Festa Major de Sant Andreu. Vam poder donar un tomb per la feria on hi havia atraccions, exhibicions canines i molta gent. Es respirava un ambient festiu i algo nadalenc. També vam veure paradetes de menjar, bijuteria i llaminadures...tot artesà. I per acabar un vermutet.







Dilluns vam sortir pel barri a esmorzar unes pastes i un bon cafè amb llet. Com que era mig festiu estaven totes les pastisseries plenes, així que varem decidir comprar-les i menjar-nos-les a casa còmodament. Estaven boníssimes; molt bona manera de començar el dia.
Després vam sortir a comprar algunes coses que feien falta per dinar i per fer el taller de la tarda.





Dilluns a la tarda vam fer el taller de psicomotricitat. Tot practicant el moviment dels dits vam elaborar part de la decoració de Nadal. Retallant, pintant i enganxant vam exercitar els dits i les mans, i vam fer estrelles i penjolls per posar per tota la casa.





Dimarts pel matí vam sortir a donar un tomb i per la tarda vam decorar Les Casetes. L’arbre i el pessebre han quedat molt bonics i nosaltres ja estem preparats pel Nadal.