dimarts, 10 de novembre del 2015

HALLOWEEN 2015: LES CALAVERES MUERTAS DE LES CASETES


Ara ja fa gairebé tres setmanes que vam començar a preparar la nostre disfressa de Halloween d’aquest any. Com en anys anteriors, la idea era anar a la discoteca i poder participar en el concurs de disfresses que organitza Saraü.
Entre tots vam decidir disfressar-nos de calaveres mexicanes. Per si no ho sabeu, les calaveres mexicanes són elements característics en la festa de Tots Sants allà a Mèxic. A “La Fiesta de los Muertos” les calaveres són d’allò més colorides. Un cop decidit ens posem en marxa!
Primer de tot vam buscar diferents tipus de calaveres per fer-nos les nostres màscares. Els nois van pintar tots els detalls de colorins deixant el fons de la calavera en blanc.








Una vegada tenim la màscara, decidim fer l’esquelet. Vam imprimir el tors d’un esquelet, i per fer la nostre disfressa encara més colorida, vam utilitzar pintures fluorescents! El resultat va ser espectacular!





Només arribar a la discoteca, ens diuen que la nostre disfressa era molt original! Érem les “calaveres muertas” de les Casetes. Ens ho vam passar molt bé, vam ballar molta estona i ens vam trobar a gent coneguda, entre amics del taller, educadors amb els que hem coincidit de colònies... va ser una gran tarda amb un ambient molt divertit!!







Finalment, van anunciar els premis.... SABEU QUÈ? Vam guanyar una altre copa a la disfressa més original! JA ÉS EL TERCER ANY CONSECUTIU! Vam començar saltar d’alegria al sentir el nostre nom!




Vam tornar a casa amb una gran satisfacció, cansats i sobretot MOLT CONTENTS!